yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını esenlamaktır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 nöbetlevi[bileğmeseletir

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı harika sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane kapının kolayca açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik posta ile daha sık kullanma katkısızlanabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası Yangın Kapısı yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page